10 Temmuz 2021 Cumartesi

Kandaşoğlu ve Ertan Ailelerinin Mutlu Günü

Kandaşoğlu ve Ertan Ailelerinin Mutlu Günü






Van'lı İş insanı VATSO Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun kızı gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi.

“Beraberliğe adım attığı bu çok özel günümüzde, mutluluğumuzu sizinle paylaşmak bizi onurlandırdı.Mesajı ile düğün törenlerinin davetiyelerini misafirlerine gönderen genç çift, Cumartesi günü Van Akua Park açık hava KIR Düğün Salonunda misafirlerini ağırladı.

Sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen düğün töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından nikahları kıyılan Raşide ve Ertan çiftinin şahitliklerini Van Edremit ilçe belediye Başkanı Av.ismail Say, yaptı.

Düğüne, Kandaşoğlu ve Ertan aileleri ile çok sayıda misafir katıldı.

Kandaşoğlu;bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ettiğini belirtti.

Baba Kandaşoğlu'nun mutluluğu , düğünden sonra yaptığı açıklamada çocuklarının mutlu gününe şahitlik eden misafirlere teşekkür ederek,” Evlatlarımızı bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, değerli protokole, Van’mızın güzide işadamlarına, değerli aile dostlarımıza sonsuz minnettarlığımızı sunuyoruz. Bu güzel günde bu kadar dostumuzun ve sevenimizin olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arvas: Belediye tüm kesimlere açık olacak, herkesin Başkanı olacağım

Arvas: Belediye tüm kesimlere açık olacak, herkesin Başkanı olacağım AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, “Bugün C...