14 Mayıs 2021 Cuma

Vanspor maçı öncesi Van'da son dakika gelişmesi!

Vanspor maçı öncesi Van'da son dakika gelişmesi! 


Ayaklarıyla Van Spor Formasını çiğnedi...

Vanspor'un en skorer ismi olan, takımda ağabey kimliğiyle tanınan Sedat Cengiz, Sakaryaspor maçında 2nci yarıda oyundan alındıktan sonra yaptığı davranışlar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

Yeşil siyahlı ekibimiz Sakaryaspor'un Play Off ilk maçında 2-0'lık skorla  kazandığı Vanspor'da  maçın 2nci yarısında oyundan alınan 10 numaralı oyuncusu Sedat Cengiz  maçta oyundan alınınca gösterdiği tepki sonrasında süresiz olarak kadro dışı bırakıldı..

 Vanspor Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, "Sakaryaspor A.Ş. ile oynad


ığımız Play Off müsabakasında oyundan alındıktan sonra küfür içerikli söylemleri, maç teçhizatını tekmeleme ve tahrip etme, ŞANLI VANSPOR formamızı yere atmak, müsabaka sonrası takım otobüsünde yöneticilerimize ve teknik heyetimize küfür ve ağır kelimeler kullanmak gibi eylemlerinden dolayı profesyonel futbolcumuz Sedat CENGİZ yönetim kurulumuz tarafından alınan karar gereğince para cezası verilerek SÜRESİZ KADRO DIŞI bırakılmıştır" ifadeleri kullanıldı.



Vanspor'un kadro dışı bıraktığı 10 numaralı futbolcusu Sedat Cengiz en skorer ismi ve birçok maçta galibiyetin mimarları arasında yer alırken takımda ağabey kimliğiylede tanınıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HALKI DİNLEMEK

HALKI DİNLEMEK Bildiğiniz gibi 31 Mart'ta halk yerel seçimler için sandığa gitti... Bu seçimlerde hepimizin malumu Akparti 23 yıl aradan...