30 Eylül 2024 Pazartesi

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı


Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kapılarını açtı.


Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kapılarını açtı.


Şahin Çoban işletmeciliğinde eski İstanbul Hastanesi karşısında açılan "Brukan" kafesi, Van’ın sosyal hayatına yeni bir soluk getirdi. Açılış törenine çok sayıda iş insanı, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcisi ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte iş insanı Zahir Kandaşoğlu’nun gençlere verdiği nasihatler dikkat çekti.


Gençlere Altın Değerinde Tavsiyeler


Açılışta konuşma yapan iş insanı Zahir Kandaşoğlu, özellikle gençlere seslenerek, başarılı olmanın anahtarının sabır ve azimden geçtiğini vurguladı. Kandaşoğlu, "Gençler, hayata atıldığınızda karşınıza birçok zorluk çıkacak. Ancak, inanç ve gayretle her engeli aşabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çalışmayı asla bırakmayın" dedi.


Kendisinin de iş hayatında çok sayıda zorlukla karşılaştığını belirten Kandaşoğlu, bu zorlukların üstesinden azimle gelindiğinde başarıya ulaşıldığını dile getirdi. Van’da açılan yeni işletmelerin şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağladığını vurguladı.


Brukiler Dernek Başkanı Şerif Erbenzer de Katıldı


Brukan kafesinin açılışına Brukiler Dernek Başkanı Şerif Erbenzer de katıldı. Erbenzer, Brukan kafesinin Van’ın sosyal yaşamına önemli katkılar sunacağını ve vatandaşların bir araya gelerek keyifli vakit geçirebileceği bir mekân haline geleceğini söyledi. "Bu tür işletmeler, toplumun sosyal bağlarını güçlendirir ve bir arada olmanın değerini pekiştirir" diye ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...