23 Aralık 2023 Cumartesi

İzmirli gazeteci Zahir Kandaşoğlu’nu yazdı!

İzmirli gazeteci Zahir Kandaşoğlu’nu yazdı!


   
Uzun yıllardır İzmir’de gazetecilik yapan İdris Ortakaya, Yenivakit Gazetesi’nde kaleme aldığı köşe yazısında Vanlı İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu’nu ele aldı. Yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulunan Ortakaya, Van’da seçimi kazanabilecek tek ismin Kandaşoğlu olduğunu belirtti.

   Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen ve 31 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan yerel seçim öncesi partiler aday belirleme çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da tercih ettikleri isimleri tartışıyor.


İzmir'de uzun yıllardır gazetecilik yapmış ve aslen Vanlı olan deneyimli gazeteci İdris Ortakaya, bu önemli dönemeçte dikkat çeken bir öneriyle gündeme geldi. Yenivakit Gazetesi'nde kaleme aldığı köşe yazısında, Van için ideal bir aday olarak iş insanı Zahir Kandaşoğlu'na vurgu yaptı.

Ortakaya, seçimlerin aday belirleme sürecinde namus, dürüstlük, yetenek, bilgi, beceri, çalışkanlık, vefa, fedakarlık, memleket sevgisi ve halkın sevgisini öne çıkaran adayların tercih edilmesi gerektiğini vurgulayarak, Van için önemli bir tercih yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Ortakaya, Van'ın uzun yıllardır PKK'lı belediye başkanları tarafından yönetildiğini ve bu durumun değişmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Van için doğru bir tercih yapılması gerektiğini ve önerisini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletmek istediğini belirtti. Önerdiği isim ise Van'ın en büyük iş adamlarından biri olan Zahir Kandaşoğlu oldu. Ortakaya, Kandaşoğlu'nun kendisini feda edebilecek, çalışkan, dürüst, namuslu, vefakar bir iş insanı olduğunu ve Van için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bu öneriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olmayı arzuladığını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...