2 Aralık 2023 Cumartesi

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Şevgin; Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok...

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Şevgin; Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok...




"AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Celal Şevgin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
Şevgin, engelli vatandaşların toplumun önemli bir parçası olduğunu ve her türlü hizmetin en iyi şekilde sunulması gerektiğini belirtti. "Engelliler bizim ailemizin, toplumumuzun değerli bireyleridir. Onların yaşam kalitesini artırmak ve topluma tam anlamıyla entegre olmalarını sağlamak hepimizin görevi olmalıdır." dedi.
Şevgin, eğer belediye başkanı seçilirse engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak bir dizi projeyi hayata geçireceğini belirtti. Bu projeler arasında engelli dostu parklar, engellilere yönelik eğitim ve istihdam programları ve engelli bireylerin toplumla daha fazla etkileşim kurmalarını sağlayacak sosyal etkinlikler bulunuyor.

Dünya Engelliler Günü'nün, engelli bireylerin haklarına dikkat çekmek ve onların yaşam kalitesini artırmak için bir fırsat olduğunu vurgulayan iş insanı Şevgin, "Engellilerin karşılaştığı zorlukları anlamak ve onlara daha iyi bir yaşam sağlamak için atılacak adımları belirlemek hepimizin sorumluluğudur." dedi.
Celal Şevgin, bu özel gün vesilesiyle tüm engelli vatandaşların Dünya Engelliler Günü'nü kutladı ve onlara her türlü desteği sağlama sözü verdi."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...