25 Kasım 2023 Cumartesi

Vanlı iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı

Vanlı iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı





Önceki dönem VanSpor 2. Başkanı ve tanınmış iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den yaptığı Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu duyurmak üzere bir basın toplantısı düzenledi.

Vanlı iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı
Önceki dönem VanSpor 2. Başkanı ve tanınmış iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti’den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyurdu. Adaylığını düzenlediği bir toplantıyla paylaşan Ürüm, belediyeciliğin temelinde insan faktörünün olduğunu vurguladı. Ürüm, Vanlı bir iş insanı olarak memleketinin eksiklerini, sorunlarını ve çözüm yollarını bilmekte olduklarını söyledi.

Adaylık Süreci ve Hedefler

Aday adaylığı sürecini başlattıklarını belirten Ürüm, gençlik, trafik sorunu, imar sorunu, alt yapı sorunu, çevre sorunu gibi kentle ilgili birçok konuda öncelikli hedeflere sahip olduklarını ifade etti. Yaklaşık bir yıldır üzerinde çalıştıkları projelerle ilgili detayları paylaşan Ürüm, " Van ile ilgili yaklaşık 200'e yakın maddelerimiz var. Allah izin verirse süreçte halkın katılımı ile birlikte, Van'ın STK'larıyla, halkıyla, vatandaşıyla, gençleriyle, anneleriyle beraber katılımın devam edeceği, birlikteliğin oluşturulabileceği bir belediye anlayışıyla bu sorunların tamamının üstesinden geleceğiz." şeklinde konuştu.

Halkın Katılımını Esas Alacaklarını Belirtti
Ürüm, Van'ın sorunlarını çözmek adına halkın katılımını esas alacaklarını vurgulayarak, projelerinin detaylı bir şekilde hazırlandığını ve bu yolda nasıl ilerleyeceklerini bildiklerini söyledi.

"Allah'ın izniyle bu göreve geldiğimiz takdirde dört dörtlük bir şekilde memleketimizi yaşanılabilir, daha vizyoner, daha güzel bir şehir olması için hep beraber bir mücadele vereceğiz." ifadelerini kullandı.
Seçim ve Kayyum Tartışması
Gazetecilerin sorularına cevap veren Ürüm, seçimde ikinci parti olmayacaklarını, seçimi kazanacaklarına inandıklarını belirtti. Ayrıca, kayyum uygulamasının sebeplerinin konuşulması gerektiğini savundu ve bu duruma karşı olduklarını ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...