26 Kasım 2023 Pazar

Van Büyükşehir Belediyesi için en Hayırlısı Başkan Veysel Ürüm

Vanlı iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı

Başkanı ve tanınmış iş insanı Veysel Ürüm, AK Parti'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyurdu. Adaylığını düzenlediği bir toplantıyla paylaşan Ürüm, belediyeciliğin temelinde insan faktörünün olduğunu vurguladı.

Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Veysel Ürüm kimdir?

Veysel Ürüm, Vefa Group AŞ.'nin yönetim kurulu başkanı ve Vanspor FK'nın 2. Başkanı olarak tanınıyor. Van doğumlu olan Ürüm, 25 Şubat 1982'de hayata gözlerini açtı. Eğitim hayatını Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde tamamladıktan sonra iş dünyasına atıldı.

Küçük yaşlardan itibaren Van'da esnaf bir ailenin çocuğu olarak iş hayatına başlayan Ürüm, akademik eğitiminin yanı sıra politika ve sivil toplum kuruluşlarında aktif bir rol üstlendi. İş hayatında başarılar elde etmesinin yanı sıra ulusal projelere de imza atan saygın bir iş insanı konumunda.

Türkiye'nin 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçimleri için heyecanlı bekleyişi devam ederken, Van da bu sürece dahil olmaya hazırlanıyor.

AK Parti'nin belediye başkanlığı için aday adaylığı süreci bugün saat 19.00 itibariyle sona erdi ve Van Büyükşehir ile ilçe belediyelerine yapılan başvurular neticesinde aday adayları belirlendi.

AK Parti'nin 9 Kasım'da başlattığı başvuru süreci, 22 Kasım tarihinde sona erdi ve Van'da büyükşehir başta olmak üzere ilçelerde aday adaylarının başvuruları tamamlandı. Bu süreçte birbirinden dikkat çeken isimler adaylık sürecine dahil oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...