30 Kasım 2023 Perşembe

Celal Şevgin: “İstihdam ve eğitim önceliğimizdir”

Celal Şevgin: “İstihdam ve eğitim önceliğimizdir”

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Şevgin, göreve gelmeleri halinde önceliklerinin istihdam ve eğitim olacağını söyledi.


İş dünyasında yaptığı başarılı çalışmalar ve sağladığı istihdam ile kamuoyunda büyük takdir gören AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Celal Şevgin, siyaset sahnesinde de gençlere umut olmak için çalışıyor. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van İl Başkanı Mehmet İsa Deniz ile bir araya gelen Celal Şevgin, gençlerle el ele yürümek istediğini söyledi.

Görev verilmesi ve Van halkının destekleriyle seçilmesi halinde önceliğinin istihdam ve eğitim olacağını belirten Şevgin, “Belediyecilik hizmetleri yapılması gereken hizmetlerdir. Kuracağımız ekiple bu hizmetleri yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu hizmetlerin dışında kentimize neler katabilirizin hesaplarını yapıyoruz. Güzel Van’ımızın genç nüfusu Türkiye ortalamasının üstündedir. Göreve gelmemiz halinde gençlerimizin eğitimini tamamlamalarını ve istihdam edilmeleri için birbirinden farklı birçok projeyi hayata geçireceğiz inşallah” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı

 Van’da “Brukan” Kafesi Açıldı Van’da, Şahin Çoban işletmeciliğinde açılan ‘Brukan Kafe,’ sosyal hayatına yeni bir soluk katmak amacıyla kap...