4 Ekim 2022 Salı

Beyaz liste Gümbür gümbür geliyor

 Beyaz liste Gümbür gümbür geliyor


Van Ticaret odası seçim takvimlerinin belli olmasıyla birlikte adaylar da yarış heyecanı başladı.









Van Ticaret Odasında 1 Ekim tarihinde yapılacak olan seçimlerde mevcut başkanın karşısında beyaz listeden adaylığını açıklayan VATSO'nun mimarı eski Başkanı ve Hayırsever İş insanı Zahir Kandaşoğlu  Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte vızır vızır çalışıyor.

Mevcut durumunu ticari açıdan yetersiz bulan ve potansiyelinin çok daha fazla olduğuna inandığını belirten başkan adayı Kandaşoğlu, Van'ın kabuğunu kırması gerektiğini, ekibiyle birlikte bu değişim ateşini yakmaya talip olduklarını belirtip “Değişim ve gelişim için ben de varım” diyen herkesi ekibinde görmek istediğini ifade etti.

“TÜM HARCAMALARIMIZ ŞEFFAF OLACAK”

Kandaşoğlu, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Bu alanda sayısı hızla artan genç girişimcilere de sektörel bazda sizlere her türlü desteği vermeye ve  KOBİ danışmanlarıyla ticaretinize oda desteği getireceğiz. Sizlere söz veriyorum, bütün üyelerimiz “İyi ki Van Ticaret Odası üyesiyim” diyene ve aidiyet duygusunu tüm üyelerimize hissettirene kadar mücadele edeceğim. Aidatlarının her kuruşunun hesabını üyelerimize vereceğiz. Tüm harcamalarımız şeffaf olacak ve yayınlanacak!”

Kandaşoğlu’un ücretsiz eğitim ve tasarım hizmeti projeleri, Van Ticaret Odası üyelerine büyük değer katacak. Söz konusu projelerle ticaret hacmini genişleterek ekonomik kazançlarını belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!'

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!' Eski Başkan Hayrullah Tanış, Gürpına...