19 Temmuz 2021 Pazartesi

Başkan Tuci Kurban Bayramınızı kutladı

Tuci “Bayramları, “Bayram” Olarak Geçirmeliyiz”



Din-bir-sen Van il Başkanı TUCİ, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


 Din-bir-sen  Van il başkanlığı yönetim kurulu adına bir mesaj yayınlayan Halit Tuci “Bayramları, “Bayram” Olarak Geçirmeliyiz” dedi.

 

TUCİ, “Bayramlar sevgi, saygı, paylaşma, teslimiyet ve insani değerlerin en üst seviyede idrak edildiği günlerdir. Milletimiz asırlar boyunca aynı topraklar üzerinde dostça ve kardeşçe yaşamıştır. Birliğimiz elimizde olan en kıymetli ve vazgeçilmez değerlerimizden biridir.

 



Bayramlar bu kıymetli değerleri pekiştirmek ve daha iyi anlamamız için önemli fırsatlardır. Daima, farklılıklarımızı birbirimizin dünyasını renklendiren unsunlar olarak görmeliyiz. Bayramlar, eğer sürekli birlikte olamıyorsak komşularımızla, gönüldaşlarımızla, ailemizle, akrabalarımızla hemhal olmak için bir fırsattır.

 

İster yan evde olsun, isterse dünyanın diğer ucunda olsun, mazlumlara daha fazla yardımcı olmamız için, onların gülüşü ile gülmemiz için bayramları, “bayram” olarak geçirmeliyiz. Türk İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!'

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!' Eski Başkan Hayrullah Tanış, Gürpına...