30 Eylül 2020 Çarşamba

Başhekim Çelik'ten hasta ve personele moral ziyareti

 

Başhekim Çelik'ten hasta ve personele moral ziyareti.



Van S.B.Ü Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Sabahattin Çelik



,korona virüsü (Kovid-19) hastalarının takip ve tedavisinin yapıldığı servislere ziyaretlerde bulunarak hastalara moral verdi.
Kovid-19 salgını tedavisi amacıyla yatan hastalara Başhekim Doç.Dr. Çelik  ziyarette bulundu. Başhekim Çelik, normalleşme döneminin başlaması ile birlikte, riskin aynı şekilde devam etmesi nedeni ile rehavete kapılmadan maske kullanımı, fiziksel mesafe ve hijyen kurallarına uyum konusunda daha dikkatli olunmasının önem arz ettiğini ifade etti...
Van S.B Ü Bölge Eğitim ve Araştırma  Hastanesi  Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Sabahattin Çelik , beraberindekilerle birlikte hasta ve personelleri ziyaret etti.
Doç. Dr. Sabahattin Çelik ,beraberindekilerle birlikte yatan hastaları ziyaret etti. Hastalardan sorun ve taleplerini dinleyen Başhekim Çelik, daha sonra hastane personeli ile bir araya geldi. Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Çelik, hastalara maksimum düzeyde hizmet sunabilmek için çaba harcadıklarını söyledi. Doç .Dr. Çelik, "Hastane çalışanlarımız, doktorlarımız ve yönetim ekibimizle beraber, her gün çıtayı biraz daha yukarı taşıyarak, bizlere canını emanet eden insanlarımıza en üst düzeyde ve kaliteli hizmet sunmanın mücadelesini veriyoruz. Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, zaman zaman böylesi moral motivasyon içerikli çalışmalar da yaparak hem hastalarımız ve yakınlarının hem de mesai arkadaşlarımızın morallerini yüksek tutuyoruz. Son yıllarda artan stres, düzensiz beslenme gibi faktörler nedeniyle, birçok hastalıkta artış yaşandığını gözlemlediğimiz için hastalarımız ve yakınlarına bilgiler veriyoruz. S.B.Ü Bölge Hastanesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün tıbbi olanaklarımızı, hastalarımızın tedavisi için seferber edecek ve bu uğurda gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!'

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!' Eski Başkan Hayrullah Tanış, Gürpına...