12 Ağustos 2020 Çarşamba

Türkiye'de 81 şubesi bulunan Baklavacı Şemsettin'in Van'da dab şubesi hizmet veriyor.

Türkiye'de 81 şubesi bulunan Baklavacı Şemsettin'in Van'da dab şubesi hizmet veriyor.






Genç iş adamı Sabahattin Kuşan Van’a kazandırdığı meşhur baklava ve tatlı çeşitleri ile kaliteyi ve lezzeti sunuyor.


Baklavacı Şemsettin olarak amaçlarının tek lezzet oluşturmak olduğunu ifade eden Genç iş adamı Sabahattin Kuşan, Vatandaşların gönül rahatlığıyla tatlılarını tüketebileceklerini söyledi.


Kuşan ,” Türkiye’de 81 şubesi bulunan Baklavacı Şemsettin’in Van’da  şubesi  hizmet  veriyor. Baklavacı Şemsettin olarak amacımız  81ilde tek lezzet oluşturmak. Van’da tatlı sektöründe aşırı pahalılık ve yeteri kadar kalite olmadığını bu anlamada büyük eksiklik gördüğüm için Van’da Baklavacı Şemsettin şubesi hizmet veriyor  Baklavacı Şemsettin olarak kalite, çeşit ve fiyat unsurlarını birbirinden bağımsız düşünmüyoruz. Tüm vatandaşlarımıza baklava ve kadayıf ikram etmesini sağlamak amacıyla piyasa fiyatına göre neredeyse yarı fiyatına olan tüm çeşitlerimizi yetiştirmek için hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Baklavalarımızın hepsi el emeği ile yapılıyor. Müşterilerimize, bol seçenekli bir baklava hizmeti sunuyoruz. Tatlı fiyatlarında artış olurken baklavacı Şemsettin olarak Van’da her kesimden vatandaşımıza kaliteli ve uygun tatlı yemesi için fiyatlarımızı sabit tuttuk. Ürünlerimizde glikoz yoktur şeker tozu üretimi vardır. Vatandaşlarımıza güzel ve temiz tatlı yedirmek için çalışıyoruz. Bu sebeple de vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor.   Fiyatlarımızın uygun olması, özellikle dar gelirli halkımızın büyük ilgi göstermesine neden oldu.  Gerçekten, baklavaya göre fiyatımızın uygun olması, vatandaşlarımız için bir avantaj oluşturuyor. Baklava almak isteyenler, bizleri tercih ediyor. Tatlı önemli bir enerji kaynağıdır. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla tatlılarını tüketebilirler. Kalitenin uygun fiyatlarla tatlı buluşması  sloganıyla yola çıktık. Van’da  şube açan ve ürünleri büyük ilgi Düşük fiyat politikasıyla dikkat çeken şube, kalitesiyle de vatandaşlardan kabul gördü. Baklavacı Şemsettin, enflasyonla topyekûn mücadeleye büyük indirimle büyük destek verdi. Şanlıurfa’da üretilen tatlılar aynı gün şubemizde satışa sunulacak. Amacımız, kaliteli baklavayı her gelir gurubundan insanların ulaşabildiği tatlı haline getirmek. Düşük fiyat politikasıyla dikkat çeken firmamız, kalitesiyle de kabul gördü. Kentte baklava ve diğer tatlı çeşitlerinde fiyat dengesi oluşturdu. Düşük fiyatlarıyla dikkat çeken şube önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Bizi kısa sürede kabullenen bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz. “dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

HALKI DİNLEMEK

HALKI DİNLEMEK Bildiğiniz gibi 31 Mart'ta halk yerel seçimler için sandığa gitti... Bu seçimlerde hepimizin malumu Akparti 23 yıl aradan...