25 Temmuz 2020 Cumartesi

Cefakar SN: Servet YENTÜRK Başkanla Nereden Nereye.

Cefakar SN: Servet YENTÜRK Başkanla Nereden Nereye.
Artık Selfie yok mu?
Van Spor Van'ın tarihi uzun yıllara  dayanan köklü bir kulübü taraftarı vefakar, cefakar, geçmişinde çok önemli sporcular yetiştirmiş ve başarılar yaşamış bir camia üst ligleri de alt ligleri de görmüş her şey den önce bir spor kültürü olan kulüpten bahsediyoruz. Van spor uzun yılardır süper lig hasretiyle yanıp tutuşuyorken . Hangi ligde olsa destekleniyor. Bu süreçte  önemli ve değerli bir isim bu kulübe Başkanlık yaptı, dışardan destek verilmezken içeride ise hainlik yapanlar vardı.Başkan Yenitürk Kimi zaman başarılı oldu isede ayağına dolanan Van Spor düşmanları  başarısız olması için her türlü  yolu denediler. Ancak son yıllarda kulüp maalesef büyük sıkıntılarla boğuşur hale geldi. finansal anlamda geçmişte yapılan hatalarla beraber artık bırakın Başkan bulmayı yönetici dahi bulmak güçleşmişti bu durum halen hazırda birçok takım içinde geçerli ve birçok önemli şehir takımı ya yok oluyor yada yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. İşte tamda böyle bir durumda Van spor’da uçuruma doğru hızla giderken kongreler kimsesizlikten yapılır yapılmaz bilinmiyor ortaya halen  bir isim çıkmadığı  Van Spor FK Kulübü başkanı Sayın Servet Yentürk , ilk başlarda pekte sıcak bakmadığı Van spor’a Başkan olacak ve ilerleyen zamanlarda Van spor sevgisini içine alarak camiaya hayat verecekti. Şimdi bunları niye yazdığıma gelecek olursak Başkan Yenitürk Efsane  Başkan olduğu ilk dönemden kulübün gediği noktayı çok güzel bir şekilde özetledi.  Açıkçası Başkan Yenitürk  ilk kez bu kadar Cefakar ve vefakar bir  Başkana denk geliyoruz  kulübü hangi noktadan aldığını borçların ne kadar olduğunu şuan ki tablonun ne olduğunu teker teker anlattı. Buradan bakıldığında şuan Van spor gerçekten sorunsuz bir kulüp ve kurumsallaşma anlamında adımlar atılmaya da halen devam ediliyor. 

Altyapı konusu zaten başka bir takdir nedeni. Başkan Yenitürk  bu yıl mutlaka şampiyonluk istediklerini dile getirirken temkinli olunması gerektiğini de söylemeyi ihmal etmiyor.
 
Kısacası Başkan Sayın Servet Yentürk’e böyle bir futbol ikliminde her camia için isimlere çok fazla ihtiyaç olduğunu düşündüm. Birde böyle bir Başkan’a sahip olduğu için Van spor camiasının ne kadar şanslı olduğunu.
Ne yazık ki Van Spora.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!'

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!' Eski Başkan Hayrullah Tanış, Gürpına...