22 Ağustos 2020 Cumartesi

Van'ın 13 yıllık sağlık kurumu Özel Akdamar Hastanesi her geçen gün Sağlıkta hizmet kalitesini arttırıyor..

Van'ın 13 yıllık sağlık kurumu Özel Akdamar  Hastanesi her geçen gün Sağlıkta hizmet kalitesini arttırıyor.. 

Akdamar Hastanesi Van'ın hastanesi. Herkesin izi var burada. En büyük artısı insanların güveni.

Van Özel Akdamar Hospital Hastanesine yenilikçi Sağlıkta devrim  Hastanesi, uzman kadrosu ve personeliyle birlikte; teknolojinin en son imkanlarının kullanıldığı, daha büyük ve daha konforlu 5 yıldızlı otel konforunda  hizmet vermeye devam ediyor.

Sağlık Alanında en iyisi olma hedefiyle yola çıkan Akdamar Hastanesi, fiziki altyapısı, süit ve VIP odaları, yoğun bakımı, ameliyathaneleri, poliklinikleri, kafeteryasıyla A Plus hastaneleri aratmıyor. SGK ile anlaşması olan Akdamar Hospital Hastanesi, her gelir grubundan vatandaşın nitelikli sağlık hizmeti alabileceği bir hastane olarak da dikkati çekiyor.

OTEL KONFORUNDA SAĞLIK HİZMETİ... 

Van'da 13.yıl itibariyle Van halkının sağlıktaki güvenini sağlamak ve hizmetlerinde kusur etmeyen Akdamar Hastanesi'nde,  doktor ve tecrübeli kaliteli  personeller görev yapıyor. 

Hastene ayrıca 4'ü Suit, 4'ü de VİP olmak üzere günübirlik yataklar da dahil 160 yatak kapasitesine sahip.

3 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı'nın görev yaptığı hastanede, 4 modern doğum salonu, Sağlıklı Bebek Odası, biyokimya, mikrobiyoloji laboratuvarları, Radyoloji Ünitesi bulunurken, 24 saat acil servis, ambulans hizmetleri veriliyor. 

7,24 poliklinik odalarının açık olduğu ve uzman kadrosuyla  yer aldığı hastanede, 4 Yataklı Uyku Kliniği, 1.5 Tesla gücünde son teknoloji MR cihazı, çok kesitli Tomografi, Dijital Mamografi, 2 Dijital Röntgen, Kemik Dansitometrisi, Ozon tadavisi , Enkoskopi, Kolonoskopi, EEG, EMG, Eforlu EKG, EKO, Stres Testi ile kurulan Kardiyoloji Ünitesi, 22 Yataklı Fizik Tedavi Ünitesi, 6 Yataklı Rehabilitasyon alanı, Hidrotearapi uygulama odası ile Fizik Tedavi hastalarına kesintisiz hizmet sunuyor.

 En son teknolojinin kullanıldığı, tam donanımlı 7 ameliyathanede tüm cerrahi ameliyatlar yapılırken, Medikal Estetik Ünitesi'nde ise, Lazer Epilasyon, Cilt Yenileme, Zayıflama Ünitesi, Saç Ekimi ve El Ayak Bakım Merkezi bulunuyor. 

7'den 70'şe “BURADA HERKESİN İZİ VAR”...

Akdamar Hospital  Hastanesi Başhekim  Dr.Sayın Salih Özğökçe , Van'ın 13 yıllık hastanesi olarak insanların hafızasında 'iyi ve güzel hizmet veren' bir sağlık kurumu olarak kalmanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Fiziki altyapı olarak da Van'daki en iyi hastanelerden biri olduklarını iddia eden Özğökçe , “Biz Van'ın hastanesiyiz. Herkesin izi var burada.

 Bizim en büyük artımız insanların bize olan güveni. Örneğin başka bir doktorun ameliyat kararı verdiği hasta gelip ameliyatını bize oluyor. İnsanlar 'Akdamar Hastanesi'nde sağlık açısından yanlış bir şey olmaz. Suistimale mahal verilmez' diyor.

“HEDEFİMİZ VAN'IN EN İYİSİ OLMAK”...

Akıllı bina teknolojisinin en son imkanlarını kullanarak her anlamda en iyisi olacak şekilde planladıklarının altını çizen Özğökçe , “Hedefimiz Van'ın en iyi sağlık hizmeti veren kurumu olmak” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!'

Hayrullah Tanış'tan DEM'li Yönetime Sert Tepki: 'Yalan Borç Açıklaması Kabul Edilemez!' Eski Başkan Hayrullah Tanış, Gürpına...